Shilajit - 100% Mumijo Shilajit - 65 gram (MOUNTAINDROP)

EAN: 3830065560044
Levering: op werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden
Prijs: €89,95 Beschikbaarop werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden
Dit product is momenteel niet voorradig

Vergelijkbare producten

MOUNTAINDROP ondersteunt je mentale, fysieke, emotionele en spirituele functies waardoor je jezelf zult overtreffen. Het wordt met de hand geoogst en met de hand in speciaal violet glas gedaan zodat de druppel zijn vorm en natuurlijke kwaliteit behoudt en beschermd blijft tegen licht.

MOUNTAINDROP is een harmonieus voedingssupplement, een krachtige synergie van de natuur in een enkele druppel. In feite is één druppel per dag alles wat je nodig hebt om je fysieke, mentale en emotionele energiepotentieel te ontwikkelen.

Inhoud:

- 65 gram (kan 325 keer worden gebruikt)

    VEILIG PRODUCT

    We maken regelmatig testen van ons product om ervoor te zorgen dat het geen zware metalen bevat, meer info.

Ingrediënten: Samenstelling Shilajit: 65-80% mineralen, 20-35% organische stof een effectief fytocomplex meer dan 85 mineralen in ionische vorm (magnesium, calcium, fosfor, ijzer...) 60 macro- en micro-elementen een breed scala aan vitamines (A, E, B1, B2, B3, B6, B12, C...) essentiële en niet-essentiële aminozuren enkelvoudig onverzadigde en meervoudig onverzadigde vetzuren selenium fosfolipiden humuszuur fulvinezuur

Allergeneninformatie: Omdat mumio (of shilajit) het metabolisme van suikers beïnvloedt, moeten diabetici hun bloedsuikerspiegel regelmatig controleren. Mumio (of shilajit) bevat fenylalanine en is gecontra-indiceerd voor mensen met fenylketonurie (PKU). Als je zwanger bent of borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat voor een bepaalde gezondheidstoestand, dien je jouw arts te raadplegen voordat je dit of een ander supplement inneemt. Als het op de juiste manier en met de juiste dosering wordt gebruikt, gaat Shilajit niet gepaard met ernstige bijwerkingen. In gevallen waarin iemand samen met Shilajit ijzersupplementen gebruikt, kan dit leiden tot de vorming van overtollig ijzer in het bloed, aangezien Shilajit een vrij hoge hoeveelheid ijzer bevat. In zeer zeldzame gevallen kan het jicht verergeren of de bloeddruk verlagen. Maar afgezien van deze drie gevallen is Shilajit volkomen veilig, zelfs in grotere dan normale hoeveelheden. Bijwerkingen van Shilajit kunnen wijzen op een Shilajit van slechte kwaliteit, of iets dat beweert Shilajit te zijn, maar dat is niet echt zo. Houd er rekening mee dat veel Shilajit supplementen op de markt niet precies zijn wat ze beweren te zijn. Sommige hiervan bevatten kunstmest. Anderen bevatten giftige zware metalen. Zorg ervoor dat u de juiste spullen gebruikt. Mogelijke bijwerkingen van fulvinezuur kunnen op dezelfde manier optreden, als ze in een geïsoleerde vorm worden ingenomen, omdat ze zich niet in dezelfde verhouding bevinden als bij de echte Shilajit. Voor velen kan Shilajit het beste met voedsel worden ingenomen om een licht gevoel in het hoofd, dat kan optreden, te minimaliseren. Het is echter altijd een goed idee om naar jouw lichaam te luisteren en te stoppen met het gebruik van Shilajit als je symptomen van een allergische reactie opmerkt, waaronder misselijkheid, duizeligheid, versnelde hartslag, jeuk enzovoort. Houd er rekening mee dat dit geldt voor alles wat we innemen en er waren geen gevallen van ernstige allergische reacties op Shilajit gemeld. Het is natuurlijk altijd het beste om met jouw arts te praten voordat je supplementen inneemt, vooral in gevallen waarin je al voorgeschreven medicijnen gebruikt. Als je een zeer hoge dosis inneemt, kan Shilajit de urinezuurspiegels verhogen, wat op zijn beurt weer kan leiden tot verhoogde galconcentraties met meer problemen tot gevolg. Dit gebeurt echter alleen als een zeer grote dosis wordt toegediend.

Gebruiksaanwijzing: Het product kan één keer per dag ingenomen, opgelost in warm water, thee of melk met een temperatuur tot 39° C. Gefilterd en niet-gechloreerd water wordt aanbevolen. De eerste doses moeten zo groot zijn als een tarwekorrel en later tot de grootte van een erwt. Ghee (geklaarde boter), kokosboter of honing kunnen ook aan de oplossing worden toegevoegd. INNAME: Schep er met een lepel een beetje shilajit uit ter grootte van een tarwekorrel of ter grootte van een erwt en los het op in 200 ml vloeistof. Shilajit lost binnen enkele minuten volledig op. Roer en consumeer. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (0,2 tot 0,6 g) mag niet worden overschreden. Na drie weken inname wordt een pauze van een week aanbevolen. Shilajit of mumie kan op verschillende manieren worden gebruikt. Het is een uitstekend ingrediënt voor regeneratie dranken, smoothies en culinaire specialiteiten. Het werkt ook goed met andere voedingssupplementen, voedingsmiddelen en superfoods, omdat het hun potentieel vergroot en verrijkt. Op het gebied van cosmetica wordt shilajit gebruikt voor de bereiding van schillen, wraps en zalven.

Bijzondere Bewaarvoorschriften: Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Reviews

Schrijf een review

© 2020 - 2023 Mountaindrop.be